Den bästa av kvällar

Den bästa av kvällar måste ju vara de som blir så mysiga trots att de är helt vanliga.

Idag hämtade jag barnen i 3, halv4-tiden, precis efter en hemsk regnskur. Vi åkte vidare till Citygross, där barnen hjälpte mig att handla. Ingen stress där, mest bud, men jag var trött och ville hem. Allt funkade dock, kom ihåg allt utom nonstop och vi lyckades ta oss levande fram den trånga parkeringen. Fick med mig några lånmga fina gladiolus till mig själv och en fin årestrut med god choklad till Jan. Man ska handla på fredagar oftare kanske!

Barnen var lovade ett undantag. Om shoppingen funkade skulle de få en liten glass och att få spela en liten stund idag, medan jag drog igång med bakning.

Bakade, lyckades få till 4 saker ganska snabbt. Typ 50+50 småkakor och två långpannor annan mums. Sedan kom Jan med sushi. Så gott!

Postkodmiljonären en stund och insåg att Noria skulle ha vunnit 2000 kr, kunde frågan om Pippi 🙂 Idol efter det och idag fick barnen se hela, bara för att det var så himla mysigt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply