Dentokraft

Usch, har mått riktigt risigt i några dagar nu och huvudvärk en vecka. Huvudvärken sitter i käkarna, bakom öronen, i nacken, mellan ögonen – ja typ överallt. Den går att ta på, öm punktvis. Mycket skumt. Känns som om jag spänner käkarna hela tiden, fast jag försöker slappna av.  Problem med käkarna hade jag ju redan innan. Den knakar konstant i sidled och jag biter ihop ganska hårt när jag stressar, ibland i sömnen också. Jag har typ inga hörn på hörntänderna, de är nedslitna.

Men idag fick jag tips om en pryl som kanske kan hjälpa mig med käken och spänningshuvudvärken. Anna på jobbet hade hittat den och visade mig och jag är grymt sugen att prova. Någon a som provat Dentokraft? Man tuggar en stund varje dag och det kanske man kan komma ihåg att göra. Typ efter tandborstning. 99 kr kan det ju vara värt att prova.

Tänder och käkmuskulatur tränas genom tuggning och blodcirkulationen ökar. Därmed ökar möjligheten att kunna behålla tänderna livet ut. Dentokraft är styrketräning för dina tänder och käkmuskler.

Du minskar risken för hål och plack. Att tugga ger mycket saliv. Och saliven är rena hälsokuren för tänder, mun och mage. Saliven har en förmåga att återställa balansen i munnen och självläka mikroskopiska skador.

Du blir mer avstressad. Tuggandet stimulerar hjärnan och tar bort smärta och spänningar

Du kan bli av med spänningshuvudvärk.

Du minskar risken för tandgnissling.

Du sover bättre och djupare. Med ökad tuggning följer ökad blodcirkulation och syrehalt i musklerna,
vilket leder till smärtlindring och avslappning.

Dina ansiktsmuskler tränas upp och ger ansiktet en förnyad spänst.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply