Det här med beslut

På vissa områden är jag bra på att ta beslut. På jobbet funkar det. Jag svarar ju på miljoner frågor varje dag och velar inte så mycket då. Det skulle ju aldrig funka. Och trots att skolan nu är slut är det massor med beslut kvar. Jag har idag suttit länge med högar av kataloger över förbrukning och läromedel. Vad ska jag ha i år, vilka häften, vilka pennor, vilket pyssel. Så antalet beslut man ska ta under en dag är nog över. Det märktes när jag satte mig med datorn i knät och kollade recept. Vi ska ha lite födelsedagsfirande på lördag och lite på söndag. Inget stort, och väldigt prestationslöst. Jag älskar ju att laga mat och fixa. Ändå ska man ju bestämma sig för vad som ska stå på inköpslistan. Det löser sig ju inte av sig själv. Nu några timmar senare har jag väl börjat begränsa mig lite. Lördagen är någorlunda klar. Vad vi ska bjuda på på söndagslunchen besätmmer jag imorgon!

Otippat att vinet är fixat va? Och fikabrödet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply