Det här med mål!

Vi sitter just nu och tittar på Robinson. Deltagaren Mats pratade om målbilder, och då insåg jag att jag måste jobba med mina egna målbilder. Jag tänker sällan på att sätta upp egna mål. Jag spenderar tid på jobbet med elevernas egna mål, men mina då. Hur ksa jag göra för att känna mig nöjd längs vägen? Vilka är mina mål med mitt arbete tex? I många yrken har man ju direkt feedback av någon annan på om det man gjorde godkänns eller ej, men för mig är det mina egna mål som avgör om jag blir nöjd eller ej.

Så nu måste jag sätta upp mål med min träning? Är målet attt ta mig dit bara? Och bli nöjd över 2 pass i veckan, eller ska jag prestera när jag är där också? Ska nog höra mig för med andra som kan något om detta?

Skaffar jag nu årskort på Hälsoalliansen ingår 3 timmar med personlig tränare eller kostrådgivning. Förmodligen är detta med mål och målbild något man kan ta upp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply