Det lilla är det bästa

IMG_9811 (Large)

Det är de små sakerna som gör livet 🙂 jag kräver inte så mycket för att bli nöjd. Denna dag har fyllts av små bra saker. Det blev en lugn morgon utan stress att komma iväg. Efter en bra dag på jobbet åkte jag och tränade, men hann ändå hem till middagen. Alltid schysst att hinna träna lite, även om det verkligen blev lite. Crosstrainern 10 minuter i snabb takt, ett gäng maskiner och så 8 minuter på löpbandet.

Jag hämtade sedan ut ett paket på väg hem. Det är en vinst som har legat och väntat på mig några dagar, men nu så har jag det! Ett av mina absoluta favoritmärken, som ni säkert märkt här i bloggen. Den serien använder vi till barnen och jag använder schampot då och då själv också. En perfekt present till nyblivna föräldrar tycker jag också.

Sedan middag som sagt. Jan hade redan förberett och satt igång, och jag tog vid. Trattkantarellsomelett med mycket ost och purjolök- så himla gott. Jag skulle kunna leva på omelett. Litet glas rött vin till gjorde susen. Nu kaffe och soffmys med barnen.

Ännu lite gladare skulle jag bli om just DU ville ställa upp i tävlingen där du kan vinna Sweet drops från SweetLeaf.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply