Didriksson från Team Sportia Uppsala

20140930-192755-70075772.jpg 20140930-192756-70076151.jpg

Jag har precis kommit hem från jobb och träning. Innan träningen hoppade jag in på Team Sportia. Jag och Noria var där på tjejkväll i torsdag och jag hade turen att vinna en fantastiskt fin jacka. Så glad!! När vi kom till tjejkvällen var alla goodiebags hämtade av glada tjejer före oss, och jackan jag tänkte unna mig var slut i min storlek, så gissa om jag blev jag när jag fick meddelade på fredagsrasten på jobbet om att jag vunnit.

Det är en Didriksson, modell Karen, och den sitter perfekt. Härligt grön, en klassisk färg som kommer hålla lika länge som jackan.

Team Sportia är en jättebra butik. Den ligger mycket bra till för min del, samtidigt som den har ett bra sortiment. Men framför allt får man alltid otroligt trevlig bemötande, av alla jag träffat, som verkligen vill hitta rätt mer än att sälja fort. Jag vet att jag skrev om dem förut också, när vi köpte hjälm där och den unga säljaren då verkligen lika neutralt presenterade alla typer av hjälmar- i alla färger och stilar. Mycket genusmedvetet!

När jag kom dit idag kände jag mig ofräsch, efter klassrumsgympa och kropp&hälsa med uteträning med eleverna, så jag var inte sugen på att prova så mycket. Men jag ska in där snart och prova skor att springa i terräng i, samt kompressionsstrumpor.

Tusen tack igen!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply