Dip dye med Directions hårfärg från Lyko

 Noria fick en burk med hårfärg av mig i födelsedagspresent. Hon har inte önskat sig det, då hon vet att jag är lite återhållsam med sådant, liksom att hon skulle få sminka sig eller använda parfym. Jag har nöjt sig med att använda ekologisk läppbalsam. Men tänkte nu att det kan vara ett relativt enkelt sätt att piffa lite utan att det måste komma så himla mycket kemikalier på huden, att testa dip dye.

Hon tyckte det var så kul att få testa och blev nöjd. Det fixades till hennes födelsedagsfirande med kompisarna. det var lättfixat och det finns mycket kvar i burken. Nästa gång ska jag se till att jämna ut kanterna lite, det blev inte perfekt. Carnation pink testades denna gång men jag kommer nog eventuellt att beställa fler nyanser så småningom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Dip dye med Directions hårfärg från Lyko

Leave a Reply