Disco, kaffepanna och middagsplaner

Fredagkväll, härligt! jag är trött idag, somnade nästan när vi kom hem på eftermiddagen. Men höll mig vaken, lagade mat till barnen och så snart Jan kommit vid 17.45 gjorde jag och Vilmer oss klara och åkte tillbaka till skolan. Skoldisco, som han sett fram emot ett tag. Det var kallt ute, men jag och Frida gick en sväng, tittade in till grabbarna, fick okej att gå och tog en sväng till 🙂 Det var kallt, men rätt skönt ändå! Vilmer var nöjd och ville hem vid 19.40 så vi kom hem lagom till Idol, en kopp kaffe och en varm brasa.

Jag gick förbi Årstahallen, där jag hittade fransyska som får bli en stor gryta stroganoff imorgon. Vilmer ska gå på bio med Alexander och papporna imorgon, eftersom han fick det i present av Alexander. När bion är slut stannar de till på middag! En riktig biffstroganoff har jag faktiskt aldrig gjort, men någon gång ska vara den första.

Nu ikväll skickade jag också efter min första premie från Middagshjälpen. Jag hade över 15000 poäng men valde en kaffekanna för knappa 500 poäng så det finns poäng kvar och fler blir det. Vi tyckte kannan passar våra svartvita koppar- hoppas vi har rätt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply