Drink med pressad blodgrape

Liten hycklare man är va, hoppar över godiset och tar en drink istället. Och så komma och påstå att drinken är en bra variant ändå, eftersom den är sur. Men lite rätt tror jag att jag har. Pressad blodgrape är ju bra, vodka har gi 0. Sedan kommer melonlikören och fruktsodan och förstör lite.

När man tar drinken spelar roll för GI:t. Om alkoholen dricks i samband med mat med lågt GI är det något bättre. mellan måltiderna gör den mer skada. Sedan kan man ju aldrig komma och påstå att alkohol är bra, så dum är jag inte. Men det är en annan sak, och den tänker jag på ändå.

Här finns massor av bra läsning om alkohol. Inte lätt att förstå allt, jag själv har läst flera gånger vid flera tillfällen, men så blir man kanske lite trög av drinken ut också?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply