Eco Cosmetics, poolbad och pastasallad

IMG_8881 (Large)

Idag är det soligt igen! Och vi har varit ute i trädgården ett tag, trots att klockan bara är 9. Måns sov kvar i natt, Vilmers första egna nattgäst. Måns somnade först, och Vilmer låg en stund. Jag tror han somnat 22.45 och 5.30 i morse hörde jag dem där inne. De är nog lite trötta idag, men glada. Jag tror Vilmer var väldigt glad åt att ha Måns här, och att Måns kunde somna utan oro i hans rum. Jag gick in och stoppade om Vilmer efter att Måns somnat och då sa Vilmer att Måns nog kanske var trygg 🙂

Vid 9.30 kom Frida och Hugo, vi drack kaffe och barnen badade. Linus kom också över och sedan satt alla 5 barnen på picnicfilt och åt pastasallad. Härligt med varma, lediga dagar. Kylskåpet gapar tomt, så nu när gänget gått hem passar vi på att åka och handla innan Carro och småttingarna kommer för mer poolhäng. Jag lyckades dock få ihop en sallad som barnen åt glatt av. Kassler, ärtor, pasta och så ruccola och plocksallad från trädgården, lite gurka, wasabimajonnäs och Furikake. Wasabin och fröna ger en lite japansk känsla, sushismak 🙂

Fullt insmord är jag. Jag gick och vann solkräm från Rosenserien för ett tag sedan. Den är ekologisk och innehåller karoten. Dock är det bara faktor 6 på den, så den brukar jag använda dagar då jag inte ska vara ute så mycket och om det inte är så väldigt soligt. Sådana här dagar som idag är det mer än det som gäller. Jag använder eco cosmetics 30, solgel. Jag gillar den mycket, mycket pga att det just är en gel. man blir lite blank, men inte vit. Den funkar också bra under solpuder mm.

Just nu är det rea på Eco Cosmetics. 20% rabatt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply