Egentid på stan

20140222-193920.jpg

Jag är väldigt sällan på stan. Jag har sällan anledning att åka dit. Jag är ingen storshoppare, och behöver jag något åker jag till Gränby centrum eller så stannar jag till på Boland city på väg hem från jobbet. men idag fanns en bra chans. Jan och barnen skulle åka skridskor, så jag gick 1.5 timme på egen hand, med en deckare i öronen och lyckades fynda lite 🙂

Sedan möttes vi upp, och så fick Jan gå på stan ett tag medan jag och barnen gick och såg Frost. Vacker film, med klassiskt sagotema. Kärleken vinner alltid, och att vara god mot andra människor. På väg ut kollade barnen på affischerna och konstaterade att de nog vill se Tingeling också, så nu hoppas jag att jag har tur i tävlingen hos Atousa Pink. Det är härligt att gå på bio, men inte gratis!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply