Eget örtsmör med probiotika och D-vitamin

20140815-185610-68170049.jpg

Jag blev så där riktigt sugen på hemmagjort smör nu när min varit slut i några dagar. Tur att jag hade grädde i frysen! Den här gången provade jag att blanda i probiotika och D-vitamin för att se om det påverkade smaken negativt. Det gjorde det inte! Jag hade visserligen bara i en kapsel av varje, men många bäckar små 🙂

3 dl grädde
några nypor flingsalt
torkade örter
2 msk linfrö- och nattljusolja
1 kapsel D-vitamin
1 kapsel probioplex

Första fredagen efter min semester. Skön känsla! Alltså det där med fredagsmys är speciellt, lätt heligt i vår familj. Men Jan och barnen har varit lediga i 3 dagar och känner det kanske inte lika starkt som jag. Men nästa fredag! Ikväll blir det friidrott och smör på finn crisp 😉

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply