Ekologisk hårtoning från K Pour Karité

 

20130722-125009.jpg

Nu är det dags för hårtvätt igen. Egentligen skulle håret klara sig en bra stund till, men idag är vi vid Högbo bruk och stannade till hos Moa på en kopp kaffe på väg upp. Då hade jag chans att få nya flätor och den chansen tar jag. Flätor är anledningen till att mitt hår mår så bra just nu, och att jag slipper tvätta håret så ofta. Det håller lätt 7-8 dagar mellan tvättarna!

Så jag passade också på att prova min nya ekologiska hårtoning i morse. Jag köpte den på Ecoliving förut, en helg då de hade rabatt, plus att man fick (och fortfarande får) två förpackningar till priset av en. Märket är K Pour Karité och finns i 8 olika nyanser. Jag velade och velade men valde mörkblond. När jag öppnade den igårkväll insåg jag att jag fått blond skickad, men provade ändå! Det tog faktiskt lite ändå och gav håret schysst lyster i alla fall. Får se hur jag gör med min andra förpackning, kanske låter någon annan prova och beställer ny till mig själv.

Den första 100 % naturliga hårfärgen. Innehåller inga kemiska substanser såsom henna, väteperoxid, bly eller parabener. Unik ekologisk formula berikad med sheasmör som skyddar och bevarar håret naturligt och friskt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply