Ekologiska solskydd

Nu är det dags att börja rota igenom förrådet med solskydd. Solen tar mycket nu på våren och både jag och barnen behöver. Jag är ju fräknig och har många leverfläckar och jag tror barnen har ärvt min hud för barnen får fler och fler prickar också. Jag ska läsa på vilket kosttillskott som kan hjälpa till att preparera huden lite. Jag blir mer och mer rädd för solen för varje år, samtidigt som jag njuter av värme, att vara i solen, på badstrand, i trädgården mm. Det gäller att alltså se till att skydda sig bra, så att man kan njuta. Förra året tror jag att jag klarade mig helt från all typ av av solsveda, på både mig och barnen, trots att vi var till sjöss en del också.

För mig är det viktigt att produkterna är så rena som möjligt. Jag vill gärna hitta ekologiskt solskydd också, och har provat en del som jag gillar.

Rosenserien har en med faktor 6, som enligt mig skyddar bättre än så. Den brukar jag använda om jag inte ska vara ute i solskottet så länge, eller när det är lite så där halvmulet.

Eco Cosmetics har många olika solskydd, med olika faktor och för olika syften. Jag har solgel för ansiktet som funkade riktigt bra förra sommaren. Kanske blir det något mer därifrån så småningom.

Green People har flera sorter också, och därifrån har vi flera gånger köpt den som är speciellt för barn. Verkligen jättebra! Jag tror den är populär, för den är ofta tillfälligt slut, som på Grön Gåva just nu. Håll utkik!!

Hurraw har en härlig läppbalsam med solskydd också, som provats här hemma.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply