En annan pytt med matvete

 

Det fick bli en pyttig rätt idag också. Karré i småbitar stektes med wokmix (den andra varianten från coop) och kryddades med coconut lemon-krydda och cayennepeppar. Sedan hade jag färdigkokt matvete och salig blandning, en fröblandning från Renée Voltaire. Creme fraish till. Enkelt, klart på 15 minuter från start.

Det var helt enkelt så att vi kom igång lite sent med maten. Jag åkte och handlade och sa att jag skulle köpa något att äta till middag också. Medan jag handlade kom jag på att det skulle bli perfekt tid att svänga förbi visningen som Carro och Henke skulle gå på, med pappas sällskap. Jag åkte dit. Fint hus, lagom långt bort. Hoppas de gillar det också och att det blir lagom dyrt. Sicken tomt, sådan skulle man ha. Här hemma finns inte lika mycket plats som mina idéer skulle ta.

Jag och Noria har planterat vidare idag. Mer till lekstugan, men också en hel del smultron- och jordgubbsplantor, och pelargoner till kittlarna vid entrén. Nu har vi gjort av med 3 säckar jord och får handla mer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply