En dag i Grisslehamn

20130729-083702.jpg

Igår var vi ut till Grisslehamn över dagen. Vi stack ganska tidigt eftersom prognosen såg bättre ut på tidigare på förmiddagen och så blev det också.

Vi träffades på Fjällbostrandsbadet där vi njöt av havet en stund. Barnen lekte i sanden, gick på klipporna och pluppade stenar. Noria badade med mormor och Åke, medan jag nöjde mig med att fota dem när de gjorde det 🙂

Eftermiddag och kväll var vi i deras stuga och tog det lugnt. Vilmer hade mig sig sin nya pilbåge som han köpt på Skoklosterspelen och tränade hej vilt där ute. De lekte i tält, gungade hängmattan och gick runt och bara smålullade ett bra tag. Vi drack massor av kaffe och avslutade sedan dagen med grillning och god efterrätt med blåbär och smultron som Noria och hennes mormor plockat vid badet!

Idag är det måndag och regn utlovat. Det regnade lite i natt och kommer det inte mer blir jag sur. Nu vill jag ha en dag med stilla stilande, med mysbyxor, film, städning och träning kanske. Men tyvärr ser det ut att ha flyttat över till imorgon, så det får väl bli två sådana dagar då!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply