En dag med lite av varje

Sitter i ett helt tyst hus, bara jag vaken. Jag har sovit hela natten, utan att vakna och sätta igång och planera lektioner i skallen runt 2 på natten 🙂

Regnar verkar det göra, för altanen är mörk. Lite synd för jag hade nästan tankar på att hoppa på moppen och åka och plocka lite svamp innan frukost. Det får vänta.

Det blev en mycket härlig lördag, så där som lördagar utan direkta förväntningar kan bli. Bra träning först, sedan barnloppis på Fyris park där vi inte hittade så mycket den här gången, men barnen kom hem med varsitt några fina fynd var i alla fall.

Sedan stannade vi till på Gränby 4H där COOP hade familjedag, och bjöd på en massa gott. Barnen fick för första gången prova sockervadd och tyckte om det lika mycket som getingarna.

Sedan kom Matilda över på helt spontan middag. Med sig hade hon vofsingen Elma, som barnen tyckte om. De brukar vara rädda för hundar och det här är ju en sprallig valp fortfarande och ganska stor men det gick jättebra. Jag antar att de kände att Matilda hade koll 🙂 Respekt för hundar är det ju bra att ha, men livrädd behöver man ju inte vara, då det kan ställa till det för en. När Noria var yngre vrålade hon så fort hon såg en hund, och vägrade vara på golvet.

Inte sedan vi bodde hemma har jag och Matilda bott så här nära varandra. 20 minuter tar det att gå, och den sträckan hoppas jag att vi kommer att gå ofta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply