En dag på stan

Efter frukost hoppade Noria och jag på cykeln och åkte till Vaksala torg. det var varmt, luften står stilla där. Vi gjorde några fina fynd faktiskt. En ”Mac” till Vilmer, alltså lastbilen Blixten far runt i, som går att öpnna och köra in i. Och en rymdfarkost med massa astronauter. Och lego i vitt och rosa med hästar och flickor till. Sedan flirtade Noria till sig ett äpple av fruktförsäljarna och så åkte vi vidare ner på stan.

Där insåg jag att vi ju inte hade vagn, men det gick bra. Hon går ju, och går gärna också, men iten så fort kanske och vi skulle göra ganska många små ärenden. Det gick dock bra och vi har nu köpt födelsedagspresenter till Hedvig och Einar som ska firas senare i eftermiddag.

Vi mötte upp med Tina också, och tog en god fika/lunch på Åhléns altan. Noria slurpade i sig sina pannkakor och jag njöt av en god smörgås. tack Tina för trevligt sällskap och för fikat. Ses snart igen, så vi får bjuda igen, jag och Noria.

Nu är vi hemma igen, och tar igen oss. Noria med lite film och jag med en kopp kaffe. Ska hon orka med kalas idag också behöver hon vila inne ett tag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply