En hopplåda i min trädgård

Medan jag jobbade idag har Jan och Noria byggt en hopplåda. Ungarna är rätt hoppiga de också, Noria hoppar högre än mig…. Den här lådan har samma mått som den på gymmet, 50, 60 och 70 cm. Stadig och stabil, rejält byggd. Nu ska här hoppas! Det är bra att ha lite grejer hemma, även om det är nära till gymmet.

Idag dök det också upp ett inlägg från Sporthälsa om just box jumps. De har en squat challenge just nu, och jag har kollat in tipsen där då och då. Jag gymmade med Frida sista timmen som gymmet har öppet på söndagar, men det hindrar ju inte att jag gör 3×1 minut med box jumps innan jag kastar in handduken och slänger mig i soffan för att se Tyskland- Ukraina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on En hopplåda i min trädgård

  1. Days by Johanna
    12 juni, 2016 at 20:04 (7 år ago)

    Bra med en hopplåda hemma! 🙂 Ibland kommer man inte iväg till gymmet

Leave a Reply