En lugn eftermiddag

20130508-204506.jpg

Nu är det dags för långhelg igen, helt galet ju! Jag har ett 35-tal skolböcker med mig hem att rätta och sätta individuella läxor på, men det spar jag till en solig stund med en kaffe på altanen.

Vi har myst oss igenom eftermiddagen. Det blev en glass på framsidan, medan barnen gosade med grannens katt. Oj, vilket behov de verkade ha av det, och det antar jag beror på att de sällan träffar husdjur. Vi ska definitivt se till att ta oss upp och klappa killingarna under ledigheten.

Vi läste lite ute, käkade middag på madrass i solen och barnen lekte lite med kamrater. Två vänner till Vilmer, men Noria hakar ju på och är nöjd med det. Hon blir jäkligt duktig på att leka flera och jag hoppas hon får stor nytta av det i höst när det är dags att börja förskoleklass.

Just nu sitter jag med en god kaffedrink och snart är det dags att läsa kvällssaga. Just nu har jag dock inte hjärta att bryta upp. De leker så himla lugnt och fint här bredvid mig på golvet. Det är ett gäng småbilar som tävlar och de verkar tycka det är lugnt och mysigt.

Det är det lilla i vardagen som är det stora!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply