En oväntad dag på förskolan

Noria har klagat lite på magont ett tag. Tom på natten ibland, men varit pigg och inte visat några tendenser till dålig mage alls. Så igår sa de på förskolan igen att hon klagat. Jag ringde 1177 och blev ombedd att åka och ta urinprov. Och mycket riktigt, infektion. Bara lite i urinen dock, men ändå behandling, eftersom hon är liten. Hon var itne glad där uppe ska jag säga. Ville inte ta sänka och halsprov alls, men så fick det ju bli ändå. Skönt att de kollar upp det också. Läkaren sa att små barn kan ha problem med svalget med de symptomen också. Men inget där.

Trodde då så klart att vi skulle bli hemma idag. Men hon fick första penicillinet igår och med en panodil sov hon gott hela natten. I morse fick hon ny kur penicillin och verkade inte ha så ont alls. Det smittar ju inte, så hon fick gå. De skulle ringa om/när hon klagade. var beredd hela dagen, men ingen ringde så då gjorde jag det. Pigg tjej, som leker som tusan, så jobba vidare du, fick jag som svar. Så jag jobbade ett tag till. Tidig dag blev det ändå, då jag tar med mig viss planering hem på fredagarna. Så det blev ingen vab idag. Skönt att avsluta veckan ”på riktigt”. Nu är det fredag och en bra helg framför oss hoppas jag!

Målade och fina var de också när jag hämtade!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply