En stund i Stockholm

  

Efter lunch igår tog jag tåget till Stockholm. Bra bok på tåget, bekvämt tåg och 40 minuter bort- precis perfekt.

Jag gick en timme ungefär innan Anna var klar och mötte mig. På den timmen hann jag fynda en klänning på Axelssons och ett par badbyxor till Vilmer, hitta en kvarglömd mobil bland parfymen på Åhlens och prova lite mineralsmink som i värmen råkade lägga sig som en brun rand på kinden 🙂

Sedan gick vi lite i affärer, drack bubbel uppe vid Hötorget, gick i lite fler affärer och käkade middag i en gränd vid Gamla Stan sedan vi kontaterat att alla platser på alla resauranger rund Kungträdgården och Norrmalmstorg var upptagna. Kön till Fridays var galen lång och magen lite för tom.

Tog 22.11-tåget hem. Hade då precis missat en 6a hem till Slavsta, så jag surnade till och gick istället de 3.5 km hem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply