En stund på stan

20130429-205606.jpg

Vi åkte ner på stan jag och barnen, redan på förmiddagen. Jag ville gå på Åhléns och så lovade jag dem en förmiddagsfika. Vi tittade på flödet i Fyrisån och slog oss ner på Güntherska konditoriet. Barnen var spralliga och glada, kaffet var gott och bullarna helt nybakade.

Sedan gick vi upp till Åhléns för att köpa myrraolja till naglarna, liksom Weledas skinfood. Det måste bli ordning på mina nagelband och jag måste sluta riva och bita i dem. Det gör ju ont och ser ovårdat ut. Men det är inte så lätt att sluta. Nagelbanden måste bli mjukare så jag inte har så mycket att riva i. Och naglarna måste komma ut någon millimeter så är de lättare att låta bli.

Tanken är att Noria också ska ha lite skinfood på sina mungipor. Jag hittade inget läppbalsam utan mineralolja. Jag bad om hjälp och sa att jag inte vill ha mineralolja och parabener i. Tjejen plockade fram något riktigt bra, men det första i ingredienslistan var paraffinum liquidum- är inte det mineralolja det!? Nästa tipsa var Weleda och det gillar jag bättre.

Sedan åkte vi hemåt igen. Barnen lekte ute i blåsten en stund inann de kom in för att se Sune i Grekland en gång till innan hyrtiden på Headweb gick ut.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply