Ensam hemma

Det är inte ofta jag är ensam hemma. Känns faktiskt lite skumt. Hemma själv för en sådan här sak, tjejemiddag, har jag inte varit på ett år. Det ska bli så kul. Jag älskar att laga mat. Och jag älskar att förbereda. Nu, en halvtimme innan vännerna kommer så är det mesta klart. Bara couscousen som ska fixas och grädde till efterrätten.

Vinet står ute på altanen och kyls. Melonlikören upphälld så länge, men bubbeldrickan vill man ju ha kall.

Tänk att de ska sova borta också. Barnen var så otroligt förväntansfulla när de packade och for iväg. Först hjälpte de till lite här hemma, plockade undan sina saker och lekte under bordet. Pratat om farmor hela dagen. Jan ska ju också sova där, så det mesta är som vanligt fast helt annorlunda. Vilmer skrev ett brev till farmor innan han åkte, där han skrev om hur god hennes gröt är 🙂

Nu ska jag ta på läppstift och provsmaka liten….lite bara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply