Ett dygn i Stockholm


Vi bokade en natt på Radisson Royal Viking. Med lite hjälp från Sussie som jobbar inom koncernen fick vi ett bra pris på ett superiorrum. Jag och barnen åkte före, eftersom Jan jobbade till 17.30, och hann med en pokemonpromenad ner till Gamla stan och en senlunch.

Det är obligatoriskt att besöka hotellgym, oavsett hur litet det är. Jag har nog aldrig bott på hotell utan att göra lite nytta i gymmet. Så även denna gång. När jag och barnen checkat in vilade barnen framför TVn en stund och så fick jag mina 45 minuter gjorda. Därefter ner i relaxen där barnen badade en stund och så dök Jan upp.

Lite vin och choklad på hotellrummet är också obligatoriskt. Sedan gick vi tvärs över gatan och käkade en sen middag på Jensens böfhus. Det kändes lite lagom med tanke på hur kallt det var.

Ett besök på gymmet efter frukost hanns också med och sedan en kylig långpromenad i Gamla stan innan vi åkte hem. Ingen var direkt shopingsugen. Det är så bökigt att gå i butiker när man är ordentligt påbylsad, så promenad och fika räckte fint.

Nu är vi hemma igen. Det blev drygt ett dygn borta och ändå känns det precis lagom. Vi älskar att åka bort å sådana här korta utflykter. Toppensätt att umgås, äta, bada, mysa. Nu är brasan tänd och hamstern har blivit ordentligt kramad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply