Event med Uppsala Kommun och Mårten Nyhlén

Jag gillar att hoppa på saker och testa nya grejer. Kan man dessutom få ta med sig barnen är det inte mycket som stoppar mig. Noria hade träning igår, fotboll på Årsta IP, och kunde inte följa med. När vi lämnat av henne åkte jag och Vilmer till Stadsskogen, där Uppsala kommun lanserade en app OnSpotStory där Mårten Nyhlén leder en genom Stadsskogen. När man kommer fram till olika stopp får man instruktioner till rörelser. Det finns en promenadsling och en joggslinga.

Jag följer Mårten och hans fru Malin på Instagram och tycker de verkar vara trevliga och sunda människor. Alltid kul att bli lite insprirerad av sådana männsikor, så lite för hans skull åkte vi också. Vilmer känner mest igen Mårten från Biggest loser, ett program som vi följer allihop, även om inte Mårten Nyhlén är med längre.

Vi promenerade i skogen i grupp. Lite för långsamt för vår del… Vi stannade till vid utegymmet, och sprang sedan ikapp de andra. Vi gjorde övningarna och försökte få oss några extrasteg här och där genom att springa upp vid stenar bredvid banan 🙂 Sedan stannade vi kvar för att få ta oss en bild och få ett par tips om min höft. Den gör lite ont faktiskt Han menade att det nog inte är en stretchfråga utan mer en fråga om styrketräning. Jag blir lite tokig på detta. Jag tränar ju rumpan ganska ofta, med squats, utfallssteg mm, och ändå så verkar det som om den är lite vilande när jag joggar. Hur tusan gör man för att verkligen springa med rumpan!?

Det blev en fin kväll. Härligt att få vara på tu man hand med Vilmer. Att träna tillsammans är verkligen ett fint sätt att umgås.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply