Event på Upplands motor

20140123-224702.jpg20140123-225029.jpg

Sitter nu hemma, med en kopp te och en varm brasa och kollar på mina stackars naglar. Jag har varit på ett event på Upplands motor, där det bjöds på mat och dryck, underhållning av Patrik Isaksson och diverse fina saker att se och göra.

Bland annat var Hårcompaniet där och satte upp hår (vilket jag inte behövde, eftersom teres redan fixat en så fin knut åt mig), gav massage och fixade shellack på intresserade. Det var nästan lite plågsamt att sätta händerna under de starka lamporna. Jag har bitit för mycket, det är löjligt! Nu SKA jag vårda dem bättre. Johanna från Hårcompaniet lyckades snygga till dem rejält och med en bra rabatt i goodiebagen så blir jag sugen på att göra om det här snart.

Mytraining var också där, och jag fick med mig en schysst skaker hem. I goodiebagen låg också en proteinbar, som jag stoppade i handväskan direkt- så kanske jag kan låta bli fredagsfikat imorgon 🙂

Innan jag lägger ska jag rota runt bland oljor jag kan hitta här hemma, för att se vilken sort jag ska ställa på sängbordet.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply