Evy technology, Coola och ELW solskydd

20140704-102818-37698112.jpgSol, sol, sol!!! Svetten rinner på magen och jag lämnar solstolen en stund för att dricka och skriva ett inlägg om solskydd.

Jag använder solskydd i ansiktet oavsett väder på vår och sommar. Resten av kroppen smörjer jag in om det exponeras för sol. Barnen kommer inte själva ihåg att de ska smörjas in så det gäller att vara beredd när de ger sig ut för att leka på morgonen, särskilt sådana här soliga dagar.

Den här sommaren kommer vi nog att klara oss långt på Evy technology, eftersom jag vann 10, 20, 30 och 30 för barn i en tävling hos Acadermia i våras. Ett bra skydd verkar det som, som ju fått mycket bra omdömen. Det är faktiskt ett av helgens klipp på Bodystore också.

http://www.bodystore.com/3/sv/kampanjer/helgens-klipp

Jag har sedan tidigare det organiska solskyddet Coola i faktor 45 som jag smörjer barnens ansikten med ibland men som jag också tänkte spara lite på till soliga segeldagar.

Sedan vann jag ett kit med solskydd från ELW också 🙂 Det var Apoteket Tallen i Sävedala som hade en tävling på facebook. Jag blev en av vinnarna. Jag förstod först inte att det var just det apoteket utan trodde det var Apoteksgruppen i stort som som hade tävlingen och hade ju inte möjlighet att hämta ut det i butik. Jag erbjöd mig att avstå vinsten till någon annan eller betala portot i alla fall, men de var gulliga och skickade det till mig. Där fick jag solskydd 20, och ett stift med faktor 50- perfekt till läppar och kanske under ögonen tänker jag när man seglar tex. Sedan fanns det också med en after sun, som jag hoppas få tillfälle att prova ikväll!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply