Familjegympa

Lördag=träningsdag. Barnen och Jan for iväg till Campus för familjegympa. Eftersom jag inte har träningskort där ingår jag inte i familjen, utan måste betala i så fall. Vi tycker det är en kanongrej för barnen att göra på lördagsförmiddagarna. För det första är det gympa som de gör med pappa. Gissar att det kanske annars lätt blir en mamma-barn-grej. Idag var Norias andra gång att följa med och hon klarar det jättefint. Jan berättade att Vilmer börjar med att leta rätt på ledaren och sätter sig ner direkt i samlingen och erbjuder sig att hjälpa till att plocka fram saker. Båda barnen uppskattar grupper, att ha folk att prata med, inte typen som står och trycker bakom en dörr.

Jag åkte till mitt ställe och tränade ett tag. Har tränat 3 styrkepass den här veckan och kände mig lite sliten. Så jag tog det lugnt. Sedan direkt raskt promenad upp och hämtade ut min cykel på Sportson. Nu var den lagad och fin och tog mig hem. Synd bara att det regnade, blev skitkall innan jag kom in i duschen.

Delifresh Slim-mål65 kr.Efter det möttes vi upp och åkte till Max, där jag åt en Delifresh med bönsallad till. Vi avslutade vår tur med att köpa godis och en massa annat i butiken nere på IKEA. Nu ska det bli skönt att bara vara hemma och skrota, dricka kaffe, äta godis, se film, njuta av brasan och gossa med barnen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply