Fantastisk vinst från Kung Markatta


Matlycka hos Familjen Fornhem! Vi fick idag hämta ut en vinst, en dubbelvinst, eftersom både jag och Jan gick och vann (plats 2-5). Så där som man är så sa jag till Kung Markatta att vi förstår så klart om vi inte kan få vinster båda två och kan dela. Men ficks varet att vi så klart skulle bli skickade dubbel vinst. Istället för att få två lika uppsättningar så fick vi ett jättestort paket fyllt med lyx, ekologisk lyx! Känns fantastiskt! Tusen tusen tack!

Vilmer hjälpte till att packa upp och grannpojken föreslog, när han kom en stund senare,  att vi skulle bygga ut huset.

Jag kommer att återkomma till dessa produkter senare. en del av dem har jag provat förut, t ex tahini, jordnötssmör, mandelsmör och svart ris, men en hel del är nya för mig, som t ex cashewnötssmör, lakritspulver och kokosmjöl. En del saker har jag provat från andra leverantörer, men att få smaka Kung Markattas ekologiska känns bra, t ex deras kakao och lönnsirap.

Vilmer fyller år här i veckan och jag ska nog revidera den där mat- och fikaplanen lite. Sedan ska vi dela med oss också, jättebra gå bort-presenter eller tack för tjänsten-presenter. Vi började med att skicka med Linus en nötmix och fruktbjörnar med hem till fredagsmyset 🙂

Våra enkla, men tydligen bra bidrag finns att se här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Fantastisk vinst från Kung Markatta

  1. Teres
    25 september, 2012 at 10:52 (10 år ago)

    Men nu blir jag avis 😉 vilken tur ni har grattis
    Kram

Leave a Reply