Femmilen och hårfärg

20140223-110251.jpg

Idag går vi hemma och kollar OS. Det är ju femmilen och hockeyfinal idag och det missas inte. Jag passar på att färga håret under tiden. Jag hade en förpackning med K Pour Karités ekologiska hårfärg kvar, så det får bli en sådan. Dock är den lite för ljus för mig, i alla fall nu under vintern, men lite glans och nya toner ger det alltid. Sedan ska jag leta vidare efter andra naturliga hårfärger att prova 🙂

T ex såg jag att Life på Gränby hade en ny sort, Sanotint. Någon som provat?

I Uppsala har vi en ekofrisör där jag varit en gång. Dock är det lite svåra öppettider för min del. Jag skulle önska att det fanns fler ekofrisörer i stan, eller i alla fall frisörer som har naturligare produkter att kunna välja bland om man vill tvätta och färga.

Pappa har varit här på kaffe och kollat femmilen, och åker vidare till carro för att kolla hockeyn med dem. Nu är Jan ute och springer, barnen har varsin kompis här och jag ska ta på mig träningskläderna. Jag kommer att hinna träna en sväng mellan 11.45 och 12.55 typ, så cyklar jag snabbt hem för att se matchen sedan 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply