Fettucine från Nutri-Nick

IMG_1785

Efter löprunda, ett bad och en tupplur smakade det gott med middag. Jag kan dessutom inte minnas när vi drack vin senast, så extra gott med lite rödvin till en god middag.

Jag ville göra en vegetarisk pastasås idag, för att också delta i tävlingen hos Jävligt gott. Jag utgick från sådant jag hittade hemma och det blev jättegott. Stekte småbitar av champinjoner med rödlök och halloumi i små kuber. Sedan hällde jag på lite grädde och rev på kryddost och basilika. När pastan kokat klart hällde jag över såsen och la ner tomaterna och gröna ärtor för att de skulle bli varma. På med cashewnötter och parmesan.

Bönpastan jag använde var så klart från Nutri-Nick, denna gång fettucine. Glutenfria, gjorda på ekologiskt odlade bönor + vatten. De innehåller mycket mindre kolhydrater och socker och en hög halt av protein och fibrer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply