Fiber pro, pulled pork och muffinsdagen

20140527-224021.jpg 20140527-224030.jpg

20140527-224038.jpg 20140527-224047.jpg

Knasig matdag idag. Jag åt min vanliga frukost, havregrynsgröt med frön, vid 7. Sedan gick dagen i ett. Melodifestival nere på stan, med lätt nervösa barn över lunchen innan. Jag var lite här och lite där, utom vid någon mattallrik… Sedan for vi iväg och när mello var över, barnen iväg med sina föräldrar och alla stolar undanställa var klockan 15 och jag var vrålhungrig. Jag hittade en bar, en Fiber Pro, i väskan och den dög bra! jag fick den att prova från Bodystore sist och den smakade gott, lite knaprig, lagom stor, mättade fint.

När jag kom hem drog jag igång ett muffinsbak, för det är ju muffinsens dag. Jag tycker om att småfira sådär och att ha gemensamma upplevelser i familjen. Vi käkade muffins och tittade på Rännstensungar och myste. Mycket härlig film som båda barnen greps ordentligt av. Vilmer lät mig hålla handen lite och Noria sa ”Jag känner kärleken i mig” när filmen var slut.

Jag gjorde en egen pulled pork häromdagen, på picnicbog. Den stod 7 timmar i ugnen, på 125 grader i gjutjärnsgrytan. Det blev riktigt gott, mycket mört och uppskattade av barnen också. Jättegott som burgare, men även i wok med grönsaker och dietnoodles.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply