Fika hos vänner

Jag har jobbat hemifrån lite idag. En av fördelarna med mitt jobb (i alla fall på vår skola) är att jag kan styra en del över mina timmar. Jag hämtar barn 3 dagar i veckan på heltid. det betyder inte att jag slipper en massa uppgifter, utan snarare att jag kan göra dem när det passar mig. Inte helt och fullt, för konferens en dag i veckan till 17 gäller alla. Dessutom ska jag ibland planera med kollegor och för att det ska funka behöver jag ju vara på jobbet, men i övrigt så! Jag sitter lite på kvällar när barnen somnat och jag sitter lite på helgen. Och så brukar jag sitta lite på loven, trots att ingen tvingar mig så att säga.

Barnen har alltså gått några timmar idag. Vi började med lugn morgon och Noria som lämnades först kom till förskolan vid 8:45. Sedan hämtades hos 13.40 när jag ledsnat på tyst hemmajobb. Efter att vi hämtat Vilmer åkte vi till Teres och barnen och fikade.

Vi har alltid massor att prata om och både jag och barnen trivs där, i deras kök 🙂

Jag hade med ett litet minipaket med gott till Teres. Tänkte att hon kanske ville smaka några av mina favoriter, när det kommer till lite nyttigare val. Femmesnack från Perrellis sortiment, liksom fitnesstoffee, som jag lite chansartat slängde ner i min förra bodystorebeställning.

Teres är värsta inspirationen, ute och traskar tidigt om morgnarna och tränar i källaren på kvällarna. Jag nåste jobba på min motivation. Men när Teres flera gånger pratat om att ”du som börjat jogga”, typ så inser jag att nu är det sagt högt, nu gäller det att leva upp till detta. Minst en gång per vecka ska jag springa 3 km utan att stanna (faktum är att jag råkade skriva m istället för km nyss, betyder det nåt, freudiansk felsägning?) tills jag tycker att 3 km är kort.

Jag har fruktansvärd träningsvärk idag. Om det kommer av löpningen eller av styrkepasset efteråt är osäkert, men ont ont ont gör det. Ser höggravid ut när jag vankar fram, kan knappt få på mig stövlarna själv och var tvungen att falla fram okontrollerat när jag skulle plocka upp en tappad penna idag….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Fika hos vänner

  1. Teres
    2 april, 2012 at 21:34 (12 år ago)

    Tusen tack för dom otroligt goda göttisarna jag fick du är så go Hanna. Jag tror du snart springer tjejmilen 🙂 du är så otroligt hurtig.

    Hoppas vi hinner en pw runda i påsk!
    Kram på er.

Leave a Reply