Fika med mamma och Amanda

 

Vi har varit hos mamma och Amanda en stund på eftermiddagen. Amanda var i stan i helgen, annars bor hon ju i Stockholm nu. ett litet tag till, för snart åker hon till Australien. Hur modigt som helst. Vet inte hur länge hon blir borta. Det är bara för oroliga systrar och föräldrar att ha tillförsikt, det blir nog kanon!

Själv åkte jag till London efter studenten. Fixade det mesta själv och åkte. Det var ju liksom före internet, så kontakten med Sverige bestod av brev och ett telefonsamtal då och då. Det gick ju inte att unna sig för många utlandssamtal, då det var dyrt då. Jag hoppas att vi kommer att ha lättare för att följa hennes resa.

Det blev lite kort varsel för att fixa någon rolig present, men lite solskydd är aldrig fel. Även om Amanda har galet bra pigment och alltid är lätt nougatbrun måste hon skydda sig. Förr eller senare går den nog åt 🙂 I paketet stoppade jag en sedel så att hon själv kan köpa en tidning och något gott till flygresan. Jag hade en från Eco cosmetics liggande, perfekt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply