Fika och middag borta….

 

…går i alla gårdar, slickar alla skålar!

Vi hamnade hos grannen på eftermiddagen. barnen blev överbjudna på pepparkaksbak och lek. Jag kom efter, och sedan jan också efter att ha sprungit milen (vore bättre om jag sprang och han stod hemma och gjorde kolasåsen till snickerskakan, eftersom jag går upp i vikt bara av att röra den….och slicka lite på sleven efteråt). Vi drack kaffe och åt nygräddade pepparkakor. Jättegulligt av dem att bjuda in till pepparkaksbak!

Så snart vi steg innanför dörren såg jag ett trevligt meddelande från Carro på facebook: Inte hemma? Ringde! Kom på mat om ni är hungriga… Älg med lök! 

Vi kastade oss dit med en liten påse saffransskorpor och fick supergod mat och mer kaffe. Härligt att få gosa lite med Alma, bli bjuden på middag, mysa i deras varma (på flera sätt) hem och smutta på ett glas vin, titta på julkalendern och prata lite strunt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Fika och middag borta….

  1. Fnulan
    5 december, 2011 at 12:29 (12 år ago)

    Bra jag hittade hit så jag får ngt att göra =)

  2. Hanna
    5 december, 2011 at 12:30 (12 år ago)

    välkommen 🙂

Leave a Reply