Fika på stan

När jag var på stan sprang jag på min svärmor. Hon bjöd mig på fika på Kardemumma på stadsbiblioteket. Där hade jag aldrig varit förr, men kommer nog ta med familjen dit snart igen. Tyckte mig se att de har uteservering på gården också. Mycket trevligt! Lyx i vardagen att få sitta på ett fik efter jobbet. Välj vad du vill, sa hon. Det du är svårt. Vad man vill ha och vad man ska ha är ju liksom inte alltid samma sak. Åh, jag såg goda, stora bullar och brukar vara en kvantitet-människa, the bigger the better. Men valde en minibiskvi med mörk choklad och den var riktigt smarrig och jag kände mig nöjd efter den. Tack Kerstin för fika och sällskap! Och lycka till med ikonen!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Fika på stan

  1. kerstin
    20 april, 2010 at 19:31 (13 år ago)

    Ja,det behövs verkligen lite lycka till nu när jag snart skall överföra min
    bild till ikon-tavlan. Visst är det trevligt på Kardemumma. Ha det gott. Kerstin

Leave a Reply