Fina vänner

Jag är så grymt tacksam för att jag har så fina vänner i mitt liv!

Det blev en lyckad kväll igår, enligt mig. Och om jag får tro deras kommentarer på facebook var de också nöjda. Jag tror jag fick ihop min enkla meny rätt bra också. Riktigt bortskämd blev jag också, men så fina gåvor.

Tyvärr fotade jag inte så mycket, och de bilder jag tog vill jag inte lägga upp, blev inte så bra. Så det får bli en bild på efterrätten och inte på de skönheter som kom 🙂

Jag sov lite oroligt i natt. Inte för att jag drack vin igår (tog det lugnt och det uppskattar jag idag!) utan för att det är skumt att sova själv. Hade dator med mig i sängen och kollade ”Så mycket bättre”, somnade, vaknade, kickade igång den igen osv.

Nu ska jag ge mig ut på promenad. Ska ta mig ut till Vilan för att äta lunch med barnen, svärföräldrarna och Jans bror med familj eftersom deras äldsta fyller år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Fina vänner

  1. Tina
    30 oktober, 2011 at 13:11 (13 år ago)

    Kan bara instämma med dig vännen! En mycket trevlig och lyckad kväll med supergod mat och fantastiska vänner!Tack Hanna, jag ser redan fram emot nästa års tjejmiddag hos dig!

  2. Teres
    31 oktober, 2011 at 19:20 (13 år ago)

    Ser väldigt gott å fint ut 🙂

Leave a Reply