Firar in sommaren på Athens

Visa bild.JPG i bildspel

Idag hämtade jag barnen och Vilmers kompis tidigt. Har jobat, fullt frivilligt idag, då gårdagen egentligen var min sista dag. Men ska jag kunna njuta av semestern är det lika bra att jag gör det jag vill innan, med eller utan betalning. idag har jag gjort lite smått och gott. Känns lite som att jag väntar barn, då jag ska ta mig an skolans ettor till hösten 🙂

Eftersom jag hämtade passade Jan på att jobba en extra timme, till 16.30, för att kunna gå en timme tidigare imorgon då vi får födelsedagsgäster. Men när han kommit hem och Vilmers vän gått hem åkte vi till  Fålhagen för att käka på restaurang. Gott gott!!

Barnen uppskattade besöket också, och roade sig med att klättra på panelen och räkna streck i elementet, dock utan att störa någon 🙂

Nu ska jag sätta igång med lite hawaii-fix. Jag har inte hittat många recept på hawaiimat eller kakor, men nog har jag fått ihop en liten meny!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply