Fit and smart, proteinpulver

Nu har mitt paket från bodystore kommit, lika snabbt som vanligt. Jag hade en 100-kronorsrabatt att utnyttja, så jag slog till och köpte mig ett proteinpulver. Jag har ingen speciell tanke med det faktiskt. Jag vill ha det hemma, så jag kan ha ner lite pulver i mina kesella/fruktsmoothies. Kanske ha lite på jobbet till mellanmål ibland.

Från bodystore:

Fit & Smart Protein by Charlotte Perrelli är ett gott och högkvalitativt proteintillskott speciellt utvecklat för aktiva kvinnor.

 • Få snabbare resultat av din träning
 • 30 portioner/förpackning
 • 24 g protein per drink
 • Endast 0,3 g fett & 1,2 g kolhydrater per portion
 • Perfekt för en GI anpassad kost
 • Ger mer än halva dagsbehovet av kalcium
 • Perfekt som mellanmål
 • Mättande och gott

Aktiv och aktiv, får man kan kalla sig aktiv när man skenar i korridorer på dagarna, mellan köket och vardagsrummet på eftermiddagarna och gör en och annan sit-ups i sängen innan jag somnar? det ska bli ordning på mig. Har planer på att träna. Idag har jag i alla fall kört lite ur Perrellis ”Kan jag kan du”. Satte Noria vid köksbordet med målarfärger, vred på radion och tog med mig yogamattan in på köksgolvet och körde hårt en halvtimme. Höll på att dö. Måste nog göra om det!

Berättar imorgon hur det smakar.

Äter du proteinpulver? Har du tips till mig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Fit and smart, proteinpulver

 1. linda-mamma till Tyra
  8 januari, 2011 at 08:49 (13 år ago)

  Va kul att du är med och tävlar hos mig! Jag håller såklart tummarna för dig! Ha en bra dag!

  Jag har börjat att dra mig själv tillbaka till gymmet, ochjag menar verkligen dra. det tar emot. Men jag sätter låga mål. En gång i veckan. Det borde jag klara av. Eller, det SKA jag klara av.

Leave a Reply