Fitnessgalan

20140511-084938.jpg

Fitnessgalan hålls i helgen och jag vann två biljetter dit. Vi åkte igår 🙂 Ärligt är väl fitnesstävlingar inte min grej, och heller inget vi direkt stannade och tittade på. Vi hade några trevliga timmar där ändå 🙂 Jag pratade med en naprapat om min rygg, provsmakade en det ena och en det andra, och köpte hem massor av saker, t ex Vitamin Well, kokosvatten från VitaCoco, granola från Pauluns, diet noodles från Bodystore, bars från Leader, aloe veradryck att ha till greenssmoothies, goda oliver till gladiatorgott på kvällen, fick goodiebags, lyssnade på inspirerande föreläsning med Kjell Enhager och umgicks.

Det är kul att göra något sådant här ihop med kompisar. Det blir lätt att man ses hemma eller på fik, på sin höjd går lite på stan. SJälvklart är det fina sätt att umgås också, men jag säger ofta att jag ska bli bättre på att hitta på utflykter mm med kompisar också, inte bara med familjen 🙂

Det var också jättekul att hälsa på Eva på Bodystore igen. Vi har en del kontakt via mail, men bara hälsat på henne en gång IRL förut, på Allt för Hälsan i höstas.

Det blev inga löparbrallor köpta, tyvärr och inga andra träningskläder heller. Det kändes helt enkelt lite för dyrt för att spontanshoppa och att prova lite så där i trängseln känns inte bekvämt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Fitnessgalan

  1. Eva
    13 maj, 2014 at 13:41 (9 år ago)

    Det var jättekul att du kom via vår monter i lördags! Har du hunnit testa alla produkter i goodiebagen redan? Kanske alla produkter var kända från tidigare? Ha det bra! 🙂

  2. Marlene
    19 maj, 2014 at 13:26 (9 år ago)

    Härligt att ni fick en bra dag 🙂

Leave a Reply