Födelsedagsbrunch på brunchens dag

IMG_2548IMG_2545IMG_2543

Idag firar vi Vilmers födelsedag med en brunch med småkusinerna, Carro, Henke och morfar. Jag har inte gjort något märkvärdigt direkt utan håller det lite enkelt. Vilmer tycker mycket om frukost, kan äta massor och älskar således hotellfrukostar och bruncher.

Omelett som jag gjorde i muffinsplåten. Med fetaost och tomat. Plättarna boostade med lite solroslecitin och psylliumfröskal, blev bra konsistens, färg och smak.

Avokadoröra, fröknäcke, frukt, skinka, nattjästa frallor, kaffe, juice och oliver. I juicen hade jag ner lite av Molkosan fruit och lite Energy mix också.

Och småbitar med morotskaka, för det är ju ändå födelsedag 🙂 Jag hade ner strandnyponpulver och solroslecitin när jag bakade dem, funkade jättebra! Eller de jäste inte så mycket men det beror nog inte på det, utan på att jag tog för lite bakpulver i mitt experimenterande men smaken var det inget fel på.

Och tänk att solen sken idag med! Vi kunde sitta ute på altanen och det blev så varmt att vi kunde sitta i kortärmat.

Vilmer fick så fina presenter, en fin sweatshirt, fotbollstidning, en diablo och bingolotter (som han önskat till kvällen).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply