Foot spa

IMG_2143.JPG

På skärtorsdagen gjorde jag en fotbehandling med exfolierande ämnen. Tidigare har jag bara provat Babyfoot som jag tyckt funkat bra. Det är alltid lite spännande när det gått några dagar, hur mycket kommer att lossna egentligen.

Jag har bestämt mig för att inte snåla när det kommer till sådant som har med löpningen att göra. Om en foot spa får fötterna att må bra ska de få en sådan, liksom knäband och liniment mm

Det tog ganska exakt 3 dagar innan det drog igång. Upp täckte det när vi var och badade på Kokpunkten. Hemska tanke, ska allt lossna där och då. Jag fick gå ner i omklädningsrummet och skrubba dem, och sedan såg de okej ut igen. Processen har fortsatt tills dess, lite i taget och det blir så mjukt och skönt. Det verkar som att det vet när det ska stanna också 😉 så inte hela fossingarna lossnar.

Kanske en bra present när man inte alls vet vad man ska köpa, ihop med en bra fotkräm och ett snyggt nagellack kanske…. Babyfoot och Foot spa finns hos Nutri-Nick, men jag köpte mina hos Bodystore för 119 kr sist jag beställde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply