För mycket socker

Öppet hus på jobbet idag, så jag har jobbat och haft tre lektioner med föräldrar närvarande. Mycket trevlig dag, men man blir trött efteråt. Hämtades upp på jobbet av resten av familjen och vidare på Alexanders 4-årskalas. Mycket trevligt! Med gott fika. Jag hade inte ätit lunch så underbara kladdkakor med maschmallows och sega supermumsiga havreflarn satt fint. Och två koppar kaffe. Dock kände jag av det så snart jag satt mig i bilen, för hungrig för att tänka och sedan blodsockernivåerna nere vid fotknölarna. Vi handlade middag på Slavsta pizzeria, stans sötaste pizzeria. Barnen delade på en pizza och jag och Jan tog varsin kebabrulle. Noria åt massor med pizza. Sist vi åt, vilket var längesedan, petade hon mest i det som låg ovanpå. Vilmer är nog mest förtjust i pizzasalladen. Nåväl, alla mätta och nöjda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply