Förhandsvisning på Croodarna

20130309-164252.jpg

Noria och jag var på bio idag, redan kl 11. Vi började förmiddagen med en varm choklad på Güntherska eftersom vi blev rysligt kalla och Filmstaden inte hade öppnat ändå. Sedan blev det alltså film, men popcorn och festis.

Riktigt bra film faktisk, en barnaction, men med fin sensmoral också. Morgondagen finns där och det är du som ska ta dig dit. Var inte rädd för nya idéer. Hjälp andra människor mm. Jag nickade till några sekunder vid något tillfälle och smygsurfade lite under jackan. vi hade fått en sträng förmaning innan om att det måste sitta med en person under filmen med nattlampa på jakt efter personer som filmar filmen. Jag skulle ju aldrig filma, men 1.5 timme utan facebook och instagram går icke 😉 Sedan fick jag en varm gosig hand att hålla när det var läskigt och så fällde jag till och med en liten tår vid något tillfälle.

Om stenåldersbarnen hade lytt sina föräldrar hade vi varit kvar på stenåldern, och om stenåldersbarnen lyssnat på sina föräldrar hade vi bott kvar i grottorna. Eller hur går den gamla devisen?

Vilmer är fortfarande febrig. Han som var så sugen på filmen, men det får bli en annan gång. Vill du tävla om biljetter så hittade jag en tävling här.

Efter bion åkte vi till barnloppis på Fyrispark och shoppade sedan godis till mellon ikväll!

Vad gör du denna lördag!?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply