Förkylningskur

IMG_0227

Förkyld!!! Så går det när man umgås med skolbarn hela dagarna, man kan inte klara sig för alltid. Men sjuk ska jag inte bli, jag vägrar. Jag har inte tid och inte lust! Den här veckan är det massor att fixa. 3 luciatåg med eleverna kvar, liksom baka med eleverna till ca 80 pers. Visserligen inte ensam vuxen, men tror det blir lite knepigt även om vi är flera. Vi vet hur mycket barnen tycker om att baka och att det betyder så mycket, så jag vill inte ställa in det.

Och jag som är så sugen att träna nu när jag har chansen. Men just idag hoppas jag över. Det har varit en stressig eftermiddag, med julfest på skolan och avslutning på gympan, så nu blir det ett bad och snorpapper. Att ta en alvedon och åka och träna då är kanske inte det smartaste.

Så vad gör man istället Jo, ett hett bad med eukalypusolja, en vitaminbomb att dricka och så en tidig natt. Imorgon ska jag vara friskt och imorgon vill jag kunna träna….

De mest c-vitaminrika sakerna jag har hemma är camu camu och strandnyponpulver. 1 kapsel camu camu innehåller 125% av RDI. Men sedan är ju antioxidanter bra i sig för immunförsvaret.

Jag får så fruktansvärt ont i näsan av nässpray, och vill hitta bra mildare och naturligt alternativ. Någon som har tips?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply