Förmiddagsträning

Enell sport-bh

Idag hade jag inte mycket att skylla på, så jag drog iväg till Friskis på Väderkvarnsgatan. Värmde upp genom att cykla dit (4 km tror jag i finväder), körde sedan 4-5 maskiner i gymmet och gick på ett halvt medelpass innan jag cyklade hemåt igen. Det fick räcka 🙂

Jag fick ju den där sport-BHn att testa och kände att jag ng borde se till att prova den någon gång. Vilken lyx att ha en bra BH på sig, det är skillnad på BH och BH, verkligen. Inget rörde sig, inte där i alla fall. Skulle behöva en till  magen också…..men tror faktiskt det sådana där anti-shakebrallor skulle hjälpa. Toppen var lätt att ta på, sitter toppen ;), trycker inte över nacken som min andra gör lite. Men någon bild på mig i sport-BH tänker jag inte bjussa på, det mår ingen bra av 🙂 Jag tror verkligen att just den här modellen kanske uppfattas som ännu mer positiv för dem med större byst än jag. Jag har den näst minsta storleken, tror jag, och den finns i ganska stora storlekar också. I och med att den knäpps i fram, och är mycket stabil är det något jag rekommenderar för storbystade. Tuttarna ska inte vara i vägen för energigivande träning.

Du kanske också sugen på att testa grejer. Anmäla dig till Spot and tell, som ligger bakom just detta testet av sport-BH från womenswellness kan du anmäla dig här.

Innan jag cyklade hem stannade jag till på Vaksala torg. Där hittade jag snabbt ett par jättefina Bagheeraspringskor till Noria. Satt perfekt och inte en skråma på dem, använda mycket lite. 30 kr, och tösen skenar som en gepard ute på gatan med dem just nu.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Förmiddagsträning

Leave a Reply