Första I’m a runnerloppet avklarat

IMG_2312.JPG

Nyss hemkomna från Stadsträdgården, där Jan och jag har sprungit årets första lopp. Det första av 6 I’m a runnerlopp. Barnen lekte i lekparken och fikade uppe i träbåten under tiden, och var nöjda med det. De hade ju full koll på målgången därifrån dessutom.

Loppet gick bra. Jag satte fart till en början, med ca 4.30 på första kilometern, 4.47 på andra och 5.02 på tredje…..och började tänka på personligt rekord. Sedan kom backen upp mot Sten Sture 🙂 Jag kom inte på nån smart strategi riktigt. Tucka på ändå och bara härda ut trots lite håll? Eller gå lite och sedan spurta på slutet? Det blev så att jag gick några steg och sedan fick jag ta det lite lugnt neråt också, eftersom knät inte gillade löpning i nedförsbacke. Det gjorde att jag tappade lite fart men gick in på 25.02. Det är vårens bästa tid på 5 km, men det ska jag slå innan säsongen är slut. Jag måste nog träna lite backe helt enkelt! I’m a runner håller i löparkurser också, kanske inte vore så dumt!

Sedan fick vi en liten goodiebag, med raw chokladboll och en flaska Macatac från Primaten, en banan, liten bit choklad från Cajsas kök, några erbjudande och lite reklam.

Jag blev intervjuad innan loppet och det fanns flera med kameror längs med loppet, så kanske återkommer jag med flåsiga bilder senare 🙂 Nu dusch!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply