Första skylten från Skyltmax.se uppsatt

IMG_2899 IMG_2898

I förrgår hämtade jag mitt paket med skyltar från Skyltmax. De blev verkligen jättefina. De flesta väntar jag med att visa då 4 av dem är klappar, en ska upp när det närmar sig jul, en ska upp på julafton 😉

Men en skylt sattes upp idag. Jag har ju som jag tidigare nämnt en textrad som betyder mycket för mig. Lights will guide you home. Den symboliserar olika saker, vid olika tillfällen. Den betyder lite som så att oavsett om man mår bra eller är ledsen finns ett hem där jag är välkommen som jag är. Det betyder att mina barn alltid ska veta var jag och Jan finns, att vi sak finnas för dem oavsett läge. Det betyder att man ska kunna knacka på här och veta att dörren är öppen, ljusen leder dem hem.

Vi satte den ovanför ytterdörren faktiskt. Jan som är lite mindre mindre nostalgiskt och dramatisk än mig ibland, tyckte den var en bra påminnelse om att släcka ljuset 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply