Fotbollsmåndag

Bilden kommer härifrån.

Idag var vädret lite mer angenämt borta i Årstaparken. Nöjd kille skenade efter en boll. Och drog i västen och drog i shortsskärpet, och flamsade lite med polaren och då och då träffade bollen. Påminner lite om ett kosläpp det där, alla springer hit och dit, lyckliga som få i det gröna gräset.

Vilmer skrattar och är mer lättsam än jag trodde. Han är, precis som jag, en liten ordningsman, så det glädjer mig att han leker och lämnar det åt de unga ledarna. Föräldrar sitter runt planen och småpratar. Måste vara lite jobbigt att vara ung ledare med föräldrar överallt 🙂

Tydligen är det inte lika lugnt på alla håll. Vad jag förstått finns det gapande föräldrar lite överallt runt idrottsarenor. Läste idag om ett gäng föräldrar som jagat en 16-årig domare och på så vis sett till att hela laget blev avstängt. Hur jäkla viktigt kan fotboll vara egentligen, när det slutar med att barnens glädje blir lidande?

Vi måste få in en bra rutin bara. Jan hämtar ca 16, och klockan hinner bli en bra bit till innan de är hemma eftersom även Noria cyklar numer. Jag kommer ca 16.50, och 17.15 måste vi vara mätta och påklädda. Vi ska bli bättre på att se till att vi har mat kvar från söndagen, helt enkelt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Fotbollsmåndag

  1. Åke Malmros
    10 maj, 2011 at 06:19 (13 år ago)

    Beträffande knattelaget som blev avstängt, så gäller det ROSENGÅRD FC.
    Inget förvånande alltså.

1Pingbacks & Trackbacks on Fotbollsmåndag


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply